top of page

Ballonnen Tilburg

Ballonnen en Zo is een klein bedrijfje dat zich bezighoudt met de mogelijkheden van ballonnen nabij Tilburg. Bij ons kunt u terecht voor ballondecoraties voor velen gelegenheden, maar ook voor het laten bedrukken van ballonnen of heliumballonnen. Ballonnen en Zo is de specialist op het gebied van ballonnen voor de regio Tilburg. Voor een trouwerij, verjaardag of de geboorte van een kind. U kunt altijd bij ons terecht voor diverse creatieve mogelijkheden. Bij ons is er voor elke gelegenheid op het gebied van ballonnen nabij Tilburg wel iets passends te creëren.

Bij Ballonnen en Zo kunt u de ballonnen laten bedrukken met tekst en logo’s. Zelfs voor ballonnen in meerdere kleuren of dubbelzijdig bedrukt kunt u terecht bij de ballonnen specialist uit de regio Eindhoven. Wilt u de ballonnen laten vullen voor een speciale gelegenheid? Dat kan natuurlijk ook. Wij vullen uw ballonnen voor iedere gelegenheid nabij Tilburg zowel met lucht als helium.

Als u meer vragen heeft over het bestellen van bedrukte ballonnen of
decoraties neem dan gerust contact met ons op.Middels ons fotoalbum op de website kunt u alvast enkele ideeën opdoen. Tevens vindt u op onze website ons contactformulier.
 
bottom of page